Grobari nemaju dilemu: On je najbolji na svetu i treba da bude trener Partizana

KK Partizan u svoje redove ima najboljeg evropskog košarkaškog trenera, Željka Obradovića.

Nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa i konferencije za medije na kojoj je rekao da je “dostigao svoje limite i da više ne može da utiče na igrače”, pa se postavljalo pitanje hoće li trofejni trener ostati među crno-belima, sa kojima ima ugovor do kraja sezone. Juče se na portalima pojavile informacije da je Željko navijačima u Čačku rekao da ostaje u Partizanu, a onda se pojavila priča da trofejni trener od Partizana nije dobio predlog novog ugovora.

Zatim je usledila hitna reakcija navijača, pa se na sajtu peticije.online pokrenula peticija da Željko Obradović dobije ugovor na 10 godina u KK Partizan! U njoj piše:

-Nakon poslednjih dešavanja iz Niša, imam želju da na ovaj način podržimo Željka Obradovića, čoveka koji nam je doneo najznačajniji trofej u istoriji kluba, čoveka koji nas je vratio u Evroligu, čoveka koji ostavlja dušu i telo za Partizan! On je najbolji trener na svetu i treba da bude trener našeg Partizana narednih 10 godina! Potpišite i vi peticiju! Ne damo Željka!, stoji u objavi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE