KVOTE KOJE OBARAJU REKORDE: Ovo su utakmice koje se moraju naći na tvom tiketu – kladi se na evropski fudbal i otputuj u Nemačku!

Evropski fudbal – svetske kvote!

Pred nama ja pravo fudbalsko veče i mnoštvo utakmica Lige Evrope i Lige konferencija.

Prethodne dve večeri uživali smo u Ligi šampiona, a u istom ritmu nastavljamo i večeras – čak 15 utakmica je na programu i to samo kada se radi o evropskim takmičenjima.

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je pravo iznenađenja za sve one koji uživaju u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Naime, sve novoregistrovane korisnike ova kladionica časti sa neverovatnim bonusom dobrodošlice od 4.000 dinarai to POTPUNO BESPLATNO!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i verifikujete svoj nalog i – to je to. Nije neophodno da deponujete svoj novac, bonus stiže odmah nakon registracije.

Kako ga iskoristiti? Pa, kao što smo rekli – pred nama je fudbalsko veče, tako da je odgovor jednostavan. U nastavku vam donosimo pet utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu:

Ren – Milan 2.70 2.60 ,

Marsej – Šahtjor 1.72 4.90,

Ferencvaroš – Olimpijakos 2.23 3.20,

Sporting – Jang Bojs 1.33 8.20,

A, osim što vam ovaj tiket može doneti milione, takođe vas može odvesti i na EURO u Nemačkoj. Naime, Meridian je već spremio najveće takmičenje do sada koje vam, ukoliko pogodite najveću kvotu na tiketu, donosi kartu za Evropsko prvenstvo, tačnije utakmicu Srbija – Danska. Sve detalje promocije saznajte na OVOM LINKU, a onda se prepustite fudbalskoj magiji!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE