Mladi srpski fudbaler jedan od najvećih vunderkindova Football Manager-a

Mladi srpski napadač Matija Popović nedavno je napustio Partizan kao slobodan igrač, pošto je prethodno odbio da potpiše profesionalni ugovor sa crno-belima.

Nije manje kontroverzan bio ni izbor novog kluba. Delovalo je da je već u Milanu – zapravo i bio je u ovom gradu – ali se sve izjalovilo pa je nakon brojnih nagađanja završio kao pozajmljeni fudbaler Napolija u Monci.

Njega je popularna fudbalska PC simulacija “Football Manager” najavila kao jednog od najvećih vunderkindova u novoj verziji ove igre.

Ovo znači da, ukoliko volite ovu kompjutersku igru, nećete pogrešiti ako angažujete trenutno 17-godišnjeg srpskog ofanzivca, jer će vam se kasnije verovatno višestruko isplatiti i postati jedan od najboljih fudbalera sveta – makar u igrici.

Često je ipak ranije bilo primera da igrači koji su najveći talenti u igrici u stavrnosti ne naprave zavidne karijere, a verovatno ih je i više od onih kojima je “Football Manager” uspešno predvideo blistavu karijeru.

Možda i najbliži primer je američki fudbaler Fredi Adu, kog verovatno znaju svi koji su igrali “FM 2007”, pošto se tamo redovno pretvarao u jednog od najboljih i najskupljih igrača, koji uvek završi u nekom od najvećih klubova na svetu. Međutim, u stvarnosti je završio u Jagodini, a ni tu nije uspeo da se nametne.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Međedovića na startu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od...

POVEZANE OBJAVE