NOVA OPASNOST: Srbija ponovo ostaje bez Svilara?!

Mile Svilar je leta pretprošle godine stigao u Romu na zahtev Žozea Murinja, ali je pravu šansu u rimskom velikanu dobio tek sa odlaskom portugalskog trenera.

Nakon što se ustalio na golu, sinoć je izrastao u pravog junaka Vučice, pošto je sa dva odbranjena penala bio najzaslužniji za prolaz rimskog tima u osminu finala Lige Evrope, u dvomeču protiv Fejenorda.

Ovo su ujedno dobre vesti i za slektora reprezentacije Srbije Dragan Stojkovića. Ili možda ipak nisu?

Nakon mnogo nagađanja Svilar se ipak odlučio za seniorsku reprezentaciju Srbije, ali je do sada branio na samo jednoj prijateljskoj utakmici.

To je Belgijance ohrabrilo da ponovo pokušaju da ga privole u njihov nacionalni tim, usled dobrih partija koje pruža, navodi belgijski “Sporza”.

Njima je golman neophodan usled povrede neprikosnovenog Tiba Kurtoe, dok je u reprezentaciji Srbije veoma velika konkurencija na golu.

Prema novi pravilima FIFA igrač može promeniti reprezentaciju čak i ako je jednom nastupio u zvaničnoj utakmici za neki drugi nacionalni tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VOJVODINA – ZVEZDA, SASTAVI: Milojević sa dve mlade uzdanice od starta

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju danas od 17.30 Vojvodini u 32. kolu, odnosno 2. kolu plejof faze Superlige. Zvezda je...

POVEZANE OBJAVE