“ORLOVI” SU PONOVO U MODI: Preuzmi 4.000 DINARA i odigraj na NAJBOLJU EVROPSKU KOŠARKU!

Dugo smo čekali trenutak kada će se vicešampioni sveta u košarci ponovo okupiti. Dobro je poznato da će poslastica ove godine biti Olimpijske igre u Parizu, ali pre toga potrebno je započeti kvalifikacioni ciklus za EUROBASKET!

Večeras u 20h u hali Aleksandar Nikolić “Orlovi” započinju kvalifikacioni ciklus duelom protiv Finske. Reprezentacija Srbije je veliki favorit i verujemo da Finci nemaju šta da traže u večerašnjem meču. Čak sedmorica srebrnih „Orlova“ sa proteklog MUNDOBASKETA su u timu. Kalkukacija nema! Kapitensku ulogu je preuzeo, ove sezone fantastičan krilni centar Crvene zveze Meridianbet, Luka Mitrović.

A, ukoliko se sada REGISTRUJETE u MERIDIANU osvojićete 4.000 DINARA BONUSA koji možete iskoristiti za sportske tikete i slot igre. Meč „Orlova“ protiv Finske se neizostavno mora naći na vašem BESPLATNOM TIKETU!

Nakon odigranih tikete, posetite sekciju “slotovi” na sajtu meridianbet.rs i uživajte uz najbolje igre na našem tržištu!

Večeras svi navijamo za Srbiju! Možda baš ovaj meč i vama donese dobitak o kojem ste oduvek maštali!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bolonja kiksnula u borbi za Ligu šampiona, Salemakers neverovatnim golom spasao bod (VIDEO)

Fudbaleri Bolonje remizirali su na svom terenu protiv Udinezea, pošto je utakmica završena rezultatom 1-1. Tako je ovogodišnja senzacija...

POVEZANE OBJAVE