Pešić o odlasku u Dubai: Jesu mi prijatelji, ali ne znači da ću im biti trener

Poslednjih meseci, kako je Dubai sve bliže da zaigra evroligaška takmičenja i ABA ligu, ime selektora Svetislava pešića se provlačilo u kontekstu da bi mogao biti trener te ekipe.

Pred meč sa Finskom, španski mediji su preneli vest da je Pešić već dogovorio sa ekipom iz Emirata i da na leto bi trebao da ih preuzme.

Ništa se tu ne dešava. Pred reprezentacijom, pred igračima i predamnom su Olimpijske igre, šta će se posle dešavati ne znam. Ništa ne planiram, ako misliš na Dubai ne planiram. Ne znam šta ću da radim, imam dosta ponuda, ali do sada sam ja odlučivao o mojoj familiji, od sada će oni da odlučuju. Hoćuda se koncentrišem i dam ono što se od mene očekuje u primremama za OI, dobra je atmsofera, svi žele da igraju, imamo prilikuda se dobro pripremimo, napravim odobar tim, to su kratkoročni planovi. Ne razmišljam ni o čemu posle Olimpijskih igara, rekao je Pešić posle meča Srbije i Finske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

O pregovorima sa Dubaijem je rekao:

Ja ne pregovaram, bilo je ponuda i drugih evroligaških klubova, ali odlučio sam da su mi Olimpijske igre priopritet. Nemama nikakve planove, šta će se posle toga dešavati stvarno ne znam. Prvo ne znam da li ću biti trener uopšte, doći će nekad vreme kad i ja moram da kažem “dosta je bilo”. Već sam pre dolaska na klupu Srbije odlučio da ne budem trener, sin Marko me je ubedio. To što u Dubaiju imam porijatelje i što im pomažem, ne znači da ću im biti trener, ne znam stvarno u ovom trenutku.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE