CENA VISOKIH OČEKIVANJA: Dom šampiona postao železnička stanica, Hrvat izbegao ‘metak’

Otkad je Lućano Spaleti napustio Napoli, na jugu Italije se treneri menjaju kao na traci.

Vlasnik kluba Aurelio de Laurentis, inače i filmski producent, ne želi da prihvati da je njegovo životno delo iz prošle godine kratkometražni film umesto višegodišnji serijal.

Upravo zbog toga je otpustio još jednog trenera: Valter Macarri je bivši, zamenio ga je Frančesko Kalcona, zvanično treći trener Napolija u ovoj sezoni.

Macarri je izdržao 17 susreta, njegov francuski prethodnik Rudi Garsija jednu manje, ostaje nam za videti hoće li se 55-godišnjak pokazati “trećom srećom”.

Napoli nakon šampionske sezone proživljava noćnu moru na 9. poziciji Serije A s ogromna 33 boda zaostatka za prvoplasiranim Interom.

Vrlo blizu klupe Napolija bio je i hrvatski strateg Igor Tudor, koji je u novembru bio favorit za napuljsku klupu, ali odbio je potpisati ugovor samo do kraja sezone.

Čini se da je to bila dobra odluka, Tudor je izbegao “metak”, inače bi uveliki rizikovao s kontroverznim De Laurentisom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: Indijana posle drame do vođstva u seriji (VIDEO)

Košarkaši Indijane došli su do vođstva u serijei protiv Milvokija, pošto su posle produžetka slavili 121:118. Gosti su uspeli da...

POVEZANE OBJAVE