NOVA GOLEADA: Raspucane Tobdžije, Njukasl ispraćen pokerom! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponovo su odigrali efikasnu partiju u Premijer ligi. Na domaćem terenu bili su bolji od Njukasla sa 4:1. Sa po dva gola u oba poluvremena lako završili posao.

Od početka meča je postojao samo jedan tim na terenu. Tobdžije su imale dominaciju u posedu i šest šuteva za prvih 20 minuta naspram nijednog Svraka.

To su iskoristili da povedu u 18. minutu. Gabriel Magaljaeš je šutirao a autogol postigao Sven Botman.

Od 24. minuta bilo je 2:0 za domaćine. Martineli je uposlio Kai Haverca a Nemac duplira prednost. Dodavanju za gol prethodilo je odlično proigravanje Žoržinja.

To je bio rezultat prvog poluvremena uz potpunu dominaciju Arsenala. Njukasl nijednom nije šutnuo na gol rivala naspram 12 udaraca domaćina.

U drugom delu je posed bio na strani Svraka, ali slaba uteha. Arsenal je poveo 3:0 u 65. minutu golom Bukaja Sake. Za četiri minuta viđen je i četvrti gol. Krunisao je solo akciju sa desnog boka.

Za 4:0 upisao se poljski internacionalac Jakub Kivior u 69. minutu. Bio je spretan nakon kornera Deklana Rajsa.

Njukasl je pred kraj smanjio i prekinuo niz Arsenala od 11 golova protiv Barnlija i Vest Hema uz dosadašnjih četiri. Gol je u 84. minutu postigao bivši igrač kluba Džo Vilok postavivši konačan rezultat.

Arsenal na vrhu zaostaje bod za Sitijem i dva za liderom Liverpulom. Njukasl klizi na tabeli i mesto u Evropi mu beži sada 10 bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE