KROZ IGLENE UŠI: Vlahović nastavio seriju, Rugani spasao Juve! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa mučili su danas svoje navijače. Kao domaćini, teškom mukom su pobedili Frozinone sa 3:2 u 26. kolu Serije A. Nakon prvog poluvremena koje je bilo uzbudljivo, u poslednjim trenucima duela rešili su pitanje pobednika.

Juventus je vodio od četvrtog minuta. Nakon ubacivanja u prostor, Veston Mekeni je asistirao Dušanu Vlahoviću za 1:0.

Deset minuta kasnije, gost poravnava preko Čedire. Potom su i potpuno preokrenuli u 27. minutu. Brećianini je strelac za 2:1 u Torinu.

Juventus je uspeo da izjednači pet minuta kasnije. Uloge su bile iste, Mekeni je uposlio Vlahovića za drugi gol na utakmici srpskog internacionalca. Sa 2:2 otišlo se na odmor.

Za razliku od prvog, drugo poluvreme je bilo manje uzbudljivo i bez konkretnih šansi. Juventus je imao loptu u svojim nogama i dominirao u šutevima ka golu rivala. U želji da stigne do sva tri boda. Vlahović u finišu šutirao preko prečke. Ali, pobedonosni gol Juventusa postigao je Danijele Rugani u poslednjim trenucima meča.

Srpski krilni napadač Filip Kostić igrao je do 62. minuta. Vlahović čitav meč bio na terenu.

Inter večeras može da ode na +9 u odnosu na Juve ako pobedi Leće. Frozinone će se do kraja sezone boriti da sačuva prvoligaški status.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Međedovića na startu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od...

POVEZANE OBJAVE