Mijailović govorio o načinu na koji je Zvezda pobedila u Kupu

Ne prestaju odjeci pres konferencije Željka Obradovića nakon finala Kupa Radivoja Koraća, koje je izgubio njegov Partizan, a nakon čega je govorio o finansiranju crno-belih i Crvene zvezde od strane države, pozvavši svoj klub da iznese izveštaj o prihodima u javnost.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je, gostujući na TV “Prva” govorio o finansijskim temama, ali se dotakao i finala Kupa, nakon što je na istoj konferenciji bilo reči i o izboru sudija za isto.

Imali smo šanse, vodili smo devet razlike, ali pali smo i Zvezda je pošteno pobedila. A, ovo je već druga ili treća godina da idu iste prozivke, kako sa naše, tako i sa druge strane. Mislim da prozivke prave dosta veliku nervozu unutar klubova, jer nikome nisu dobrodošle, pa se to sve nekako promeni u politiku. Ja sam sedam godina na čelu Partizana, mnogo puta smo igrali sa Zvezdom, i pobeđivali smo i gubili. Pobeđivali smo sa 25 razlike i gubili sa 25 razlike. Da li sam tužan kada izgubimo 25 razlike? Naravno, ali nisam neko ko traži alibi kada izgubimo utakmicu. Nismo mi u sportu zbog nas, nego zbog navijača i publike. Moramo da se ponašamo profesionalno, rekao je prvi čovek crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DOLAZE U BEOGRAD: PAO oslabljen u naredne dve utakmice?

Košarkaši Panatinaikosa izjednačili su na 1-1 u plej-of seriji Evrolige protiv Makabija. Serija se sada seli na dve utakmice...

POVEZANE OBJAVE