Predsednik Partizana o finansiranju Večitog rivala i odjecima finala Kupa: Na kraju je najdeblji kraj izvukla Zvezda

Veliku buru nakon finala Kupa Radivoja Koraća izazvala je izjava trenera Partizana Željka Obradovića o finansiranju najvećih srpskih klubova, tvrdeći da Zvezda dobija veću pomoć države.

Predsednik ovog kluba Ostoja Mijailović danas je u izjavi za TV “Prva” istakao da mu ne smeta finansiranje večitog rivala od strane države, ali i da su crveno-beli na gubitku jer se ne govori o njihovom trijumfu u Kupu.

I jedni i drugi igramo Evroligu. Ja mogu da pričam samo o poslednjih sedam godina, koliko sam ja u klubu. Mi ne treba da se prepucavamo. Moj posao je da održavam dobar odnos sa državom, da obezbedim sredstva, dobre odnose sa tiketingom. Država je dobro uložila novac. To što ovo neko koristi da se prepucava, to je druga stvar. Neko nekada ima više novca, neko manje, ali to je normalno. Uvek ću biti tu da zaštitim zaposlene u klubu, da reagujem kada je potrebno. Na kraju se nije pričalo o utakmici, a najdeblji kraj je izvukla Crvena zvezda o čijoj se pobedi nije pričalo, smatra Mijailović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE