NASTAVAK BORBE: Srpkinje spremne za Crnogorke, Bregar imao poruku

Rukometašice Srbije u februaru nastavljaju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nisu uspele pre toga da naprave značajniji rezultat na Svetskom prvenstvu. Sada im predstoje dva duela sa Crnom Gorom.

Naše reprezentativke, okupile su se pred prvi meč u Zrenjaninu. Naš tim je imao povređene igračice, a o tome i nastavku takmičenja govorio je selektor Uroš Bregar.

Žao mi je što su se Tabak, Lovrić i Lazić povredile i neće moći da budu sa nama na ovom okupljanju, a pod znakom pitanja je i Sanja Radosavljević zbog zubobolje. Naknadno smo pozvali Sukur, Simić, Vasić i Obrenović, tako da ćemo sve odrađivati po unapred utvrđenom planu. Odmah smo po dolasku u Zrenjanin odradili sastanak i video analizu Crne Gore. Svesni smo njihovog kvaliteta, na poslednjem svetskom prvenstvu zauzele su sedmo mesto i čekaju ih kvalifikacije za Olimpijske igre. Imaju odličnu selektorku i čeka nas veliki izazov, ali uz pozitivnu energiju i veru u svoj tim nadam se da možemo da ostavimo pozitivan utisak, rekao je on.

Srbija dočekuje Crnu Goru u četvrtak od 18 časova. Naše rivalke su ispred na tabeli a Srbija do sad ima pobedu nad Bugarskom i remi sa Turskom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAJ EVRO PRIČE: Jug duplom pobedom eliminisao Zvezdu

Vaterpolisti Crvene zvezde eliminisani su u četvrtfinalu Evrokupa. I u drugom meču, bolji je bio dubrovački Jug sa 14:10...

POVEZANE OBJAVE