POHVALE ZA ČELSIJEVOG SRBINA: On je naš Petr Čeh!

Fudbaleri Čelsija već duže vreme su, kako u organizacionoj, tako i u rezultatskoj krizi.

Promenili su vlasnika koji je trošio novac na silna pojačanja. Plavci su ne tako davno bili prvaci Evrope, a sada su daleko da se na kraju ove sezone izbore za evro takmičenja.

Poraženi su u finalu Kupa od Liverpula 1:0, golom Van Dajka u 118. minutu produžetka. Ipak, svetla tačka bio je srpski čuvar mreže Đorđe Petrović.

Nekadašnji igrači londonskog kluba su ga pohvalili.

Svo poštovanje za Roberta Sančeza, koji je fantastičan golman, ali je Đorđe Petrović onaj pravi. Posle svake odbrane izgleda tako smireno i sigurno. A, kada vidiš da ti je golman tako pouzdan, onda si i ti kao igrač mirniji. Takav je za nas bio Petr Čeh. I znam da je ovo ogromno priznanje, ali smatram da Petrović može da bude novi Petr Čeh ovog kluba, rekao je Džon Obi Mikel, nekadašnji as tima sa Stanford Bridža.

Slično poređenje imao je i nekadašnji golman Čelsija Kevin Hičkok. Već za dva dana igraju finale, ali ovog puta FA kupa protiv Lidsa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE