Avramović: Nije Efes samo Larkin

U okviru 27. kola Evrolige košarkaši Partizana dočekuju Efes. Aleksa Avramović se vratip u tim nakon obaveza sa reprezentacijom Srbije.

– Dobili smo nekoliko dana slobodno. Oni koji nisu išli za reprezentaciju su se malo rasteretili, odmorili mozak i glavu. Iza nas je turbulentan period. Pogotovo posle tog poraza u finalu Kupa Radivoja Koraća gde smo stvarno želeli da osvojimo trofej, rekao je Avramović i dodao:

– Da ne kažem da smo bili u ‘daunu’. Već sutra nas očekuje utakmica protiv Efesa. Oni su napadački jedan od najtalentovaniji timova u Evropi. Znamo da će publika kao i svaki put doći i na nama je da podignemo nivo agresivnosti.

Avramović izuzetno poštuje Šejna Larkina, zvezdu Efesa.

Veliki šampion i ima ogromno poštovanje od mene, jer stvarno je pobednik, sjajan momak. Znamo koliko je dobar i agresivan u oba dela terena i koliko je doneo Efesu u prethodnih par sezona. I pre toga u Baskoniji, gde god je igrao ostavio je veliki trag, kaže Aleksa i ističe:

– Nije Efes samo Larkin, tu su i Vil Klajburn, Elajdža Brajant i ostali… Svi igraju vrhunsku košarku, talentovani su, igraju sjajnu košarku, od titula u Evroligi zadržali su kostur tima, sem Vasilija Micića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj izneo očekivanja pred Partizan!

Košarkaši Budućnosti u utorak gostuju Partizanu u Beogradskoj areni u okviru prvog meča polufinala AdmiralBet ABA lige.  Trener podgoričke ekipe Andrej...

POVEZANE OBJAVE