Micić srećan zbog reprezentacije, pomenuo i nastup na Olimpijadi

Košarkaš Šarlota i srpski reprezentativac Vasilije Micić je pričao da mu je prijala promena kluba u NBA ligi.

Srpski košarkaš iz Oklahome prešao je u Šarlot, koji je prethodne noći izgubio od Milvokija 123:85.

Srbin je imao je 1/4 iz igre, odnosno 0/2 van linije 7,25, dok na liniju slobodnih bacanja nije stajao.

– Ovo nije baš najsjajnija, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati, rekao je Micić za RTS.

On je rekao da je pratio reprezentaciju Srbije i utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

– Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je u sred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata, istakao je bek Hornetsa.

Upitan je da li se čuje sa selektorom Svetislavom Pešićem i da li razgovaraju o predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

– Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu, rekao je Micić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE