SERIJA A: Hitaju ka Skudetu, Atalanta ispraćena četvorkom iz Milana! (VIDEO)

Fudbaleri Intera napravili su još jedan korak bliže osvajanju šampionske titule. Savladali su na domaćem terenu Atalantu sa 4:0 u 21. kolu Serije A. Nastavili niz nepobedivosti u svim takmičenjima od kraja decembra.

Inter je odmah nametnuo ritam sa posedom lopte. Međutim, ekipa iz Bergama je postigla prvi gol na utakmici. Šarl De Ketelaru je on poništen u 12. minutu zbog prethodnog igranja rukom.

Već šest minuta kasnie, Bareli se poništava gol zbog ofsajda a duel imao buran početak. Treći gol je priznat, a Inter poveo zahvaljujući Mateu Darmijanu u 26. minutu. Iskoristio odbitak nakon greške golmana Karnesečija

Inter je na poluvreme otišao sa vođstvom 2:0. Lautaro Martinez nastavio je golgetersku seriju u nadoknadi poluvremena posle dodavanja Pavara.

Potom su poveli izabranici Simonea Inzagija 3:0. Martinez je promašio penal, a upisao se u strelce Federiko Di Marko koji je pokupio odbitak nakon odbrane Karnezećija u 54. minutu meča.

Aleksis Sančez je u 72. minutu uposlio Fratezija za 4:0. To je bio konačan rezultat duela.

Inter je prvi na tabeli sa 12 poena više nego Juventus. Atalanta zauzima petu poziciju sa dva boda više od Rome a dva poena manje od Bolonje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost objavila važnu informaciju pred meč sa Partizanom!

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da u subotu počinje prodaja ulaznica za drugi meč polufinala ABA lige. Prvi meč u...

POVEZANE OBJAVE