Evroligaš kvari planove Zvezdi u trci za Kalinićem!?

Kako piše „Koriere di Bolonja“, Virtus je uveliko počeo da razmišlja o pojačanjima za narednu sezoni. Dovođenje Andreja Gražulisa je mnogo više od ideje. Zapravo, letonski krilni centar bi gotovo sigurno trebalo da završi u Virtusu posle sjajne sezone u dresu Trenta gde u Evrokupu prosečno beleži 12,3 poena i 5,2 skoka po meču.

Takođe, ugovori ističu Džordanu Mikiju i Ifeu Lundbergu. Pitanje je šta će se dešava sa sjajnim Dancem koji je izrastao u jednog od heroja ekipe (pitajte igrače i navijače Partizana šta o tome misle). Takođe, sa platnog spiska po završetku sezone otpada i Serđo Skariolo koji je otpušten uoči takmičarske godine.

Očekuje se produžetak saradnje sa Danijelom Heketom, dok Tornike Šangelija navodno već ima ponudu Panatinaikosa.

Tu sada dolazimo do zanimljivog dela. Koriere piše da Virtus cilja: Ajzeju Kenana (Olimpijakos), Karsena Edvardsa (Bajern), Džejlena Hendsa (Peristeri, Palensija), Džona Brauna (Monako), Džoša Niba (Makabi) i srpskog košarkaša Nikolu Kalinića!

Sjajno srpsko krilo igra odličnu sezonu u dresu Barselone koja, prema pisanjima španskih medija, već planira da produži saradnju sa njim, ali, navodno, za manje novca. Crvena zvezda je već javno izašla sa željom da Kalinić treći put obuče crveno-beli dres, ali sada se u priču uključio i Virtus.

Ostaje da vidimo šta će na kraju biti odluka srpskog košarkaša.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Evroliga odredila termine majstorica

Košarkaši Panatainaikosa i Makabija igraće "majstoricu" četvrtfinala plej-ofa Evrolige u utorak od 20.15, dok će se Barselona i Olimpijakos...

POVEZANE OBJAVE