Jović bolji od Dobrića, Real doživeo još jedan poraz, Lesor brutalnom partijom pronašao rešenje za Tavaresa (VIDEO)

Košarkaši Virtusa iz Bolonje savladali su na svom parketu Valensiju sa 87-74 u 27. kolu Evrolige.

Španski tim je bolje krenuo i u prvoj četvrtini imao prednost od 8 poena razlike, ali je već do kraja poluvremena domaćin stigao do preokreta i dvocifrene prednosti, koju je sigurno održao.

Iskusni Marko Belineli bio je najefikasniji u pobedi sa 16 poena, a zabeležio je i 2 asistencije, dok je Džordan Miki upisao 14 poena, 7 skokova i jednu asistenciju.

U poraženom timu je Kris Džons ubacio 20 poena, uz po 2 skoka i asistencije i tako bio jedini sa dvocifrenim učinkom.

Trebalo je ovo da bude duel i dvojice srpskih reprezentativaca, ali Ognjen Dobrić nije ulazio u igru za italijanski tim. Na drugoj strani je Stefan Jović za 17 minuta na parketu sakupio 5 poena, 4 skoka i jednu asistenciju.

Real Madrid doživeo je tek peti poraz ove sezone u elitnom takmičenju, pošto je u svom Vizink centru izgubio od Panatinaikosa sa 97-86.

Real je bio u prednosti tokom prve deonice, ali je PAO preokrenuo i ostvario jedinu dvocifrenu razliku nakratko u završnici poluvremena. Do kraja utakmice je grčki tim većim delom održavao prednost i do čak uspeo da ubedljivo trijumfuje.

Najzapaženiji u pobedi bio je Matijas Lesor sa učinkom od 26 poena, 7 skokova i 4 asistencije! Francuski centar je tako, za razliku od prošlogodišnjeg plejofa kada je igrao za Partizan, ovog puta dobio duel sa Valterom Tavaresom, koji je stao na 10 poena na drugoj strani.

Kendrik Nan je za Zelene ubacio 17 poena uz 7 asistencija, a Kostas Slukas je upisao 16 poena i 6 završnih dodavanja.

U poraženom timu se takođe jedan francuski centar najviše istakao, pošto je Geršon Jabusele sakupio 18 poena, 5 skokova i 2 asistencije, dok je Džanan Musa ubacio 16 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE