Sferopulos izneo očekivanja pred Bajern, otkrio Tompkinsovo stanje

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo očekivanja pred meč sa Bajernom u Minhenu. Tom prilikom govorio je i o najnovijem pojačanju crveno-belih Treju Tompkinsu.

Zbog pauze i reprezentativnog prozora, trenirali smo juče prvi put svi na okupu, ali takva je situacija za sve timove u Evropi. Veoma je važno da odigramo dobro, jer igramo protiv sjajnog tima na njihovom terenu. Bajern je pronašao ritam, hemiju i značajno unapredio igru u odnosu na prvi deo sezone, rekao je Sferopulos.

Grčki stručnjak je prokomentarisao stanje Nikole Topića, ali i Tompkinsa.

– Topić i Tompkins su takođe u procesu rehabilitacije, ali su mnogo bolje. Možete ih videti na parketu, ali i dalje ne treniraju timski. Lekari su veoma pažljivi. Ne želimo da žurimo, pa da posle imamo problem kada se vrate. Polako, polako i mislim da ćemo ih videti na parketu.

– Pričamo sa doktorima i prvo želimo da dođe do optimalne forme. On je u poslednjoj fazi rehabilitacije, doktori su pozitivni i želimo da ga zadržimo do kraja, kako bi igrao sa nama.

Zvezda je pre dve sedmice slavila u Kupu Radivoja Koraća.

– Nije moj trofej, već trofej tima. Veoma sam srećan zbog cele organizacije. Za mene i sve u klubu je bilo veoma važno da osvojimo trofej. Mi smo Zvezda i borimo se za svaki trofej, istakao je Grk.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nedović pred Megu: ” Očekuje nas jako težak posao”

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Megu u prvom meču polufinalne serije ABA lige. Svoja očekivanja pred taj meč, izneo je košarkaš crveno-belih Nemanja Nedović. -Mega nas...

POVEZANE OBJAVE