Smit: Navijači Virtusa su nivo ispod u odnosu na Partizanove

Košarkaši Partizana na svom parketu večeras od 20 časova i 30 minuta dočekuju Efes.

Partizan je u velikoj brobi za plasman u top 8, a košarkaš Džejlin Smit je istakao kako mu je velika želja da se i Partizan i njegov bivši klub Virtus, plasiraju na završni turnir elitnog takmičenja

– Otišao sam iz Virtusa kako bi više igrao. Trenutno nije tako, ne igram previše, situacija je takva. Hoću da učim i upijam savete, da budem deo ovog tima. Zahvalan sam što imam priliku da delim svlačionicu sa neverovatnim igračima koji su nekada igrali za Milan, Fenerbahče i NBA klubove. Posmatram ih i učim od njih.

Partizan se trenutno nalazi na 11. mestu, dok je Virtus peti na tabeli. Ipak, Smit veruje da će obe ekipe da se nađu na Fajnal foru.

– Nisam razočaran zbog toga. Mojim bivšim saigračima želim sve najbolje. Voleo bih da se plasiraju na Fajnal for i da se sretnemo tamo i pobedimo ih.

Potom se dotakao navijača pri čemu je istakao da su Partizanovi jedan nivo iznad onih u Bolonji.

– Mislim da su navijači Virtusa nivo ispod u odnosu na pristalice Partizana. Ovde su svi u košarci, ne samo vođe i najvatreniji nego čitava hala i takvi su tokom cele utakmice. Bez obzira da li igramo dobro ili loše, “grobari” su uz nas 24 časa dnevno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Spremi kofer – ovde te čeka karta za EURO 2024!

Spremi kofer – ovdje te čeka karta za EURO 2024! U srcu Evrope rasplamsavala se groznica fudbalskog uzbuđenja. Uskoro će...

POVEZANE OBJAVE