Zvanično: Srpski rukometaši imaju novog selektora!

Trener Vojvodine Boris Rojević imenovan je za novog selektora muške rukometne reprezentacije Srbije.

U saopštenju se navodi da je Upravni odbor RŠ dao jednoglasno poverenje Rojeviću, koji je ranije vodio juniorsku selekciju Srbije.

– Između dva kandidata UO je ukazao poverenje Rojeviću! Stručnjak koji je tri puta proglašavan za najboljeg trenera Srbije, a nakon prošlogodišnjeg osvajanja Evrokupa sa Vojvodinom, proglašen je i za najuspešnijeg na Balkanu, što ga je, izmedju svih ostalih kvaliteta i referenci, i prepručilo kao najozbiljnijeg kandidata, izjavila je predsednica UO RSS Milena Delić.

 On je na mestu selektora Srbije zamenio Španca Tonija Đronu.

Značajno je i što je dve godine bio u timu kao asistent Đeroni, te je upoznat sa sistemom rada i ima jedinstvenu priliku da nastavi sa svim onim što je dobro funkcionisalo, ali i da svojim znanjem, iskustvom i energijom doprinese boljem radu i rezultatima u naredne četiri godine, jer krećemo u novi olimpijski ciklus i cilj su nam Olimpijske igre 2028. godine. Borisu i njegovim saradnicima želimo mnogo sreće i dobrih rezultata, poručila je Delić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE