Bleda partija Zvezde u Minhenu: Novi poraz crveno-belih

U okviru 27. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Bajerna rezultatom 74:66.

Prve poene na meču postigao je Luka Mitrović, a Ibaka sa druge strane je uzvratio istom merom. Međutim, Smart je pogodio trojku, sjajno su crveno-beli igrali i u odbrani pa su poenima Gedraitisa iz kontre upisali nove poene 11:4, a Pablo Laso je bio primoran da traži tajm-aut.

Ibaka je nakon toga upisao lake poene, ali sa druge strane Bolomboj je postigao trojku za Zvezdu. Zvezda je vodila ali Bajern je uzvratio, crveno-beli su gubili lopte, dok je Bajern poenima Opsta uspeo da preokrene ovaj period igre i na kraju prve četvrtine rezultat je bio 20:19 u korist domaćeg tima.

Mučila se Zvezda u napadu u drugoj deonici, ali ni Bajern nije bio bolji. Branković je pogodio za tri, loše izgleda Zvezda u drugoj deonici, a sve može da se sažme u izvođenju lopte iz auta Smarta koji ju je samo prosledio u drugi aut. Na kraju prvog poluvremena domaći tim je imao pet poena prednosti, a rezultat je bio 32:27.

Buker je drugo poluvreme otvorio trojkom, a prve poene za Zvezdu je pogodio Gedraitis. Uvećavali su domaći prednost, Lučić je postigao trojku. Uspela je Zvezda da napravi seriju od 7:0, ali brzo se Bajern vratio na devet poena prednosti. Zvezda je za nepune tri deonice postigla tek 41 poen, ali je i dalje bila u igri samo zahvaljujući tome što ni Bajern nije briljirao, a rezultat je bio 53:46.

Tobi je poslednju deonicu otvorio trojkom, a zatim je Nedović postigao poene za minus dva. Međutim, kratko je trajao Zvezdin nalet, dve trojke u nizu sa Bajern i ponovo su otišli na plus sedam. Nisu crveno-beli ništa uspeli uraditi do kraja meča iako se Bajern nudio, Ibaka je upisao nove poene za plus devet. Rezultat na kraju meča je bio 74:66.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Otkazan sastanak upravnog odbora Partizana

Sednica Upravnog odbora FK Partizan, koja je trebalo da bude održana danas, otkazana je u poslednjem trenutku. Kako javlja Kurir,...

POVEZANE OBJAVE