Gudurić i Marinković raspucani u međusobnom okršaju, Olimpijakos bez milosti u Kaunasu (VIDEO)

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u Istanbulu Baskoniju sa 111-96, u okviru 27. kola Evrolige.

Utakmica je bila neizvesna najvećim delom, ali je domaćin u poslednjoj četvrtini uspeo da dostigne dvocifrenu prednost i priveo utakmicu kraju bez uzbuđenja.

Raspoloženi za igru u oba tabora bili su srpski šuteri. Vanja Marinković bio je najefikasniji u Baskoniji sa 18 poena, uz 2 uhvaćene lopte, dok je Marko Gudurić za Fener upisao 13 poena i čak 6 asistencija.

Najdžel Hejs bio je najefikasniji na utakmici sa 19 poena, 2 skoka i 4 asistencije, a u pobedničkoj ekipi se istakao i Tarik Biberović sa 17 poena.

Pored Vanje, u Baskoniji su efikasni bili i Dani Dijez sa 15 poena (6 skokova) i Čima Moneke sa 14 poena, uz 3 skoka i 2 asistencije.

Olimpijakos je bio veoma ubedljiv na gostovanju Žalgirisu i slavio sa 95-76.

Šakil Mekisik bio je najefikasniji u pobedi sa 20 poena, dodavši svom učinku i po 2 skoka i asistencije, dok je Tomas Vokap upisao poen manje, uz 4 skoka i 7 asistencija.

Srpski reprezentativac Filip Petrušev zabeležio je 6 poena, 3 skoka i jednu asistenciju za pobednički tim.

U redovima Žalgirisa Kinan Evans je standardno bio najefikasniji sa 18 poena, dok je Rolands Šmits zabeležio 17 poena i 4 skoka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE