Milojević pred TSC: Igraće najjači sastav, vraća se Katai!

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 sati gostuju u Bačkoj Topoli ekipi TSC-a u derbiju Superlige.

Crveno-beli imaju imperativ pobede pred “Večitit derbi” koji je na programu 9. marta.

– Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača, rekao je trener crveno-belih Vladan Milojević na konferenciji za štampu.

On je istakao da će najboljih 11 početi utakmicu, kao i da se neće obazirati na problem određenih igrača sa žutim kartonima.

– Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone.

Pohvalno je govorio Milojević o Šerifu Endiajeu.

– Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endiaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto posto spremni.

Nakon povrede, Katai se vratio treninzima i stavio na raspolaganje stručnom štabu crveno-belih za predstojeći duel.

– Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč protiv ekipe TSC. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav.

Što se tiče igre, Milojević smatra da ima još dosta da se radi iako su zabeležene tri pobede na startu.

– Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima, završio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVE BROJNIJI: Još jedna olimpijska viza za Srbiju!

Srpski tim na OI u Parizu od sada je bogatiji za još jednog člana. Našu zemlju će predstavljati i veslač...

POVEZANE OBJAVE