Suspenzija upropastila svetskog prvaka: Uskoro će cela priča postati jasna

Fudbaler Juventusa Pol Pogba odlučio je da se žali Arbitražnom sudu za sport na četvorogodišnju suspenziju koja mu je izrečena ranije ove nedelje.

U četvrtak je odobren zahtev sportskog tužitelja za četvorogodišnju suspenziju Pogbi koji je u avgustu prošle godine bio pozitivan na testu za doping.

Obavešten sam o odluci Italijanskog nacionalnog suda za borbu protiv dopinga (NADO Italia) i verujem da je presuda pogrešna, rekao je Pogba u izjavi.

Tužan sam, šokiran i slomljen jer mi je sve što sam izgradio u mojoj profesionalnoj igračkoj karijeri oduzeto. Kao posledica najavljene odluke, žaliću se pred sudom arbitraže za sport, dodao je svetski prvak iz 2018. godine.

Kad budem oslobođen zakonskih ograničenja, cela priča će postati jasna, ali nikada nisam svesno ili namerno uzimao bilo kakve suplemente koji bi kršili antidoping propise, istakao je Pogba koji je za francusku reprezentaciju odigrao 91 utakmicu i dao 11 golova.

Tridesetogodišnji Pogba, koji je negirao uzimanje dopinga, ima ugovor s Juventusom do juna 2026. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE