Lazetić nakon poraza od Zvezde iskazao nezadovoljstvo suđenjem

Fudbaleri TSC-a poraženi su danas od Crvene zvezde u 23. kolu Superlige u Bačkoj Topoli.

Svoje utiske nakon poraza izneo je Žeko Lazetić, trener TSC-a.

Čestitam Zvezdi na pobedi. Bili smo nervozni, naročito u drugom poluvremenu. Jesmo se branili, i to fenomenalno, jer nam je rival samo triput šutnuo ka gol u prvom delu. Taktila je bila dobra. U drugom delu smo bili bolji sa loptom, ali nnismo bili oprezni tamo gde padaju bočne lopte, tu bih se zadržao, ali sam zadovoljan što je debitovao dečak rođen 2007. godine i na tome mu čestitam, rekao je Lazetić nakon utakmice.

Kada je u pitanju suđenje, poprilično jasno je iskazao nezadovoljstvo.

Momcima sam rekao, kazaću i vama: sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli, izjavio je Lazetić kratko, pa se zatim osvrnuo na igru svoje ekipe i pohvale kolege Milojevića.

Malo crvenim i nije mi baš prijatno, nisam navikao, hvala puno na lepim rečima Milojeviću. Prvi deo smo bili sa loptom dosta nervozni i nesigurni, što je možda i očekivano. Imali smo dosta problema u zadnjoj liniji, igrači nisu osećali sigurnost, igrali su na nekim iznuđenim pozicijama, Milosavljević se spuštao dole, Pejić koji malo igra više napred. Nismo napadali prostor niti nešto više od toga. Zvezda je dobro zatvorila sredinu terena gde mi volimo da eksploatišemo viškove, rezimirao je Lazetić, pa dodao:

U prvom poluvremenu nije bilo neke ozbiljnije šanse za Zvezdu, dobro smo to branili, nismo sa visinom bili kako treba, ali prekide smo branili dobro. Pohvalio sam igrače na poluvremenu, nisam pravio izmene. Bili smo dobri u drugom delu, osim tog gola za 2:1 gde smo zaspali, nismo izašli za loptom, tu smo bili malo slabiji bez Stojića i ostalih defanzivaca, imali smo i posle dobre šanse. Znali smo ako je jedan gol razlike da ćemo imati svoju šansu i imali smo je. Rekao sam igračima da sam preponosan na njih, kako su izgledali i kako su igrali. Ne mogu da kažem za sve aktere utakmice da mogu da budu ponosni, tu ću se zaustaviti, nezadovoljan je bio Lazetić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLEMIKA VEČITIH: Posle Ostoje, stigao odgovor Čovića, zna se kad mu ističe mandat!

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinale ABA lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom mestu....

POVEZANE OBJAVE