Milošević o odlasku iz Partizana: Znao sam da je kraj…

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Savo Milošević napustio je klupu voljenog kluba Partizana posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (3:2). Pamti se taj meč na “Karađorđu” i po tome što je Milošević revoltiran šutnuo mikrofon i dobio crveni karton.

Aktuelni selektor reprezentacije BiH rekao je tada da nema snage da se bori sa vetrenjačama u srpskom fudbalu, a osvrnuo se na svoju odlulu od pre tri godine.

Jasno mi je bilo da više od toga ne možemo. Ta odluka je došla posle ekscesa u Novom Sadu. Niko ko se bavi ozbiljno fudbalom to ne sme radi i ja sam tad shvatio da to više ne smem da radim. Onda ići dalje u rizik da se to ponavlja je glupo i besmisleno. I ja i stručni štab smo videli da ne možemo više da pomognemo ekipi. Uvek sam gledao da ja idem prvi, pre nego što mi pokažu gde su vratarekao je Milošević u Balkan rules podkastu.

Da bih u potpunosti napravio igru koju ja hoću u periodu od tri prelazna roka, odnosno godinu dana. U Partizanu ne možete da tražite godinu dana. Ovde te niko neće trpeti. Kad sam došao u Partizan, prvo što sam rekao jeste da ako navijači na tribinama za tri meseca ne vide razliku od ovog sad, onda ja nisam za ovaj posao. Navijači, mediji, ljudi u klubu, stručnjaci, moraju da vide pozitivnu razliku za tri meseca svakodnevnog rada od momenta kad si došao, izjavio je Milošević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE