ODIGRAJ, PA ZA „ORLOVE“ NAVIJAJ: Ovo je tiket koji te može odvesti na EURO!

Želiš na EURO? Na pravom si mestu!

„Orlovi“ se polako pripremaju za EURO, koji smo čekali pune 24 godine, a dok izabranici Dragana Stojkovića bruse formu – da li si ti obavio neophodne pripreme za Nemačku?

Srbija je uradila svoje, plasirala se na EURO i donela sreću svim ljubiteljima fudbala, a sada je red na nas – podržimo „Orlove“ i to UŽIVO!

Istina je da je do karata za utakmice na Evropskom prvenstvu gotovo nemoguće doći, ali ne i ako se kladite u Meridianu! Naime, ova kladionica je za sve fudbalske fanatike i navijače reprezentacije Srbije pripremila sjajno takmičenje, koje još uvek traje i koje vam donosi priliku da čekirate kartu za Nemačku!

Sve što je potrebno jeste da uplatiš depozit od minimum 2.000 dinara na svom meridianbet.rs nalogu i odigraš tiket, a ukoliko on bude dobitan i sa najvećom pogođenom kvotom – karta za EURO je tvoja!

U to ime, evo nekoliko predloga:

Mančester siti – Mančester junated 1.28  10,

Lion – Lens 2.55  2.80,

Napoli – Juventus 2.40  3.25,

A, ukoliko se pitaš šta ako još uvek nemaš nalog u Meridianu? Ne brini, imamo rešenje za to i to vrlo jednostavno – na OVOM LINKU u samo par koraka možeš kreirati i verifikovati svoj nalog, a tom prilikom te čeka i topla dobrodošlica u vidu bonusa od 4.000 dinara, koji dobijaš POTPUNO BESPLATNO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić čestitao šampionima: Najbolji kad je najteže!

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu šampiona Srbije posle 8 godina pošto su u majstorici finala plej-ofa savladali Partizan...

POVEZANE OBJAVE