ODLIČAN MEČ U BAČKOJ TOPOLI: Crvena zvezda pobedom najavila “Večiti derbi” (VIDEO)

Aktuelni šampion Crvena zvezda zabeležila je i četvrtu pobedu u nastavku prvenstva pošto su slavili u Bačkoj Topoli 1:3 protiv TSC-a.Bio je to vrlo zanimljiv meč, pogotovu u drugom poluvremenu, u kojem smo videli šanse na obe strane.

Od samog starta Crvena zvezda je preuzela kontrolu nad loptom i kroz svih 45 minuta je imala veći posed, osim u nekim kratkim intervalima kada je domaćin uspevao da poveže nekoliko pasova.

Nije bilo velikih prilika, a najbolja je bila kada je Kanga sjajnim udarcem pogodio prečku.

Problem za goste se desio sredinom poluvremena kada se povredio Aleksandar Dragovi, koji je morao da napusti igru, a vrlo brzo i posle toga isto je morao da uradi Lučić. Umesto njih su ušli Điga i Stamenić.

Gol smo videli u 36. minutu. Gosti su poveli iz penala, a da bi bio sviran morala je da reguje VAR soba. Kanga je u visokom presingu ukrao loptu, a potom je oboren od strane Vulića. Posle gledanja snimka se videlo da je Vulić zakačio loptu i rukom, pa je sudija dosudio najstrožu kaznu.

Kanga je bio siguran sa bele tačke za 0:1.

TSC je posle primljenog gola krenuo malo agresivnije ka golu Glazera i u samom finišu su imali dve dobre situacije, ali je prvo Điga, a potom Glazer, očistio opasnost od gola Zvezde.

U drugo poluvreme domaćini su ušli ofanzivnije i imali su nekoliko šuteva, ali bez većih prilika. Sa druge strane, Zvezda je propustila možda priliku i da reši meč pošto je napravila nekoliko odličnih prilika posle visokog presinga, a najbolje su imali Ivanić i Bukari.

Kao kazna za te promašaje, TSC je izjednačio u 61. minutu. Posle kornera Pantović je glavom odlično reagovao i bilo je 1:1.

Ali nije dugo trajala radost domaćih. Samo 2 minuta kasnije, posle centaršuta Hvanga, lopta je srećno došla do Bukarija koji je odlično reagovao i uz bližu stativu zatresao mrežu za 1:2.

Imao je domaćin odličnu priliku da se revanšira golom vrlo brzo, ali posle sjajne kontre Milosavljević jako loše šutira preko gola. Nedugo posle toga, šansu je imao i Jovanović, ali je Glazer sjajno odbranio volej iskusnog napadača.

Posle toga se ušlo u mirniji deo meča, oba trenera su napravili izmene, a upravo je rezervista Olajinka bio zaslužan za novi penal Zvezde. Dobro se Nigerjac pozicionira za centaršut Hvanga,a aAntonić je sa dve ruke odgurnuo Olajinku i dosuđen je kaznenei udarac.

Ovoga puta izvođač je bio Hvang i bio je siguran za 1:3.

Do kraja meča, crveno-beli su zbog povrede ostali i bez Uroša Spajića, koji se požalio na povredu zgloba. Zbog toga je poslednjih 5 minuta ekipa Vladana Milojevića igrala sa 10 igrača.

Međutim, nije bilo značajnijih dešavanja pa je Crvena zvezda na kraju slavila sa 1:3 i sa dobrim raspoloženjem ulazi u Večitideri protiv Partizana narednog vikenda na svom stadionu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEDOVOLJAN TRIPL DABL JOKIĆA: Lejkersi prekinuli crni niz protiv Denvera! (VIDEO)

Košarkaši Denvera nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu za plasman u polufinale zapadne konferencije. Lejkersi su posle 11 uzastopnih...

POVEZANE OBJAVE