Vinisijus izvukao bod Realu, gol Maksimovića (VIDEO)

Fudbaleri lidera na tabeli madridskog Reala remizirali su na gostovanju Valensiji u 27. kolu La lige, pošto je utakmica završena rezultatom 2-2.

Pritom je Kraljevski klub morao da juri zaostatak od dva gola do kraja poluvremena, pošto je domaćin stekao veliku prednost za samo tri minuta golovima Uga Dura i Romana Jaremčuka u rasponu od 27. do 30. minuta.

Tada se međutim u ulozi spasioca našao Vinisijus Žunior, koji je prvo u petom minutu zaustavnog vremena prvog dela prepolovio zaostatak, a zatim u 76. minutu postigao i drugi gol za, kako se ispostavilo, konačan rezultat.

Prava goleada viđena je u duelu domaćeg Hetafea i Las Palmasa, pošto je utakmica završena rezultatom 3-3.

Već u 14. minutu vodio je domaćin sa 2-0, posle gola Mejsona Grinvuda, nakon što je tri minuta ranije iskusni Haime Mata doveo svoj tim do vođstva.

Sandro Ramirez je prepolovio zaostatak u 35. minutu. Međutim, u poslednjem minutu prvog dela naš Nemanja Maksimović vratio je dva gola prednosti, pošto se iskrao svom čuvaru i glavom pretvorio u gol centaršut Mate, koji je tako upisao i asistenciju.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobedu, jer je drugo poluvreme u potpunosti pripalo Las Palmasu, koji je već do 57. minuta stigao do izjednačenja i ujedno konačnog rezultata. Zaslužni za bod gostiju bili su Serhi Kardona u 50. i Munir El Hadadi sedam minuta kasnije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznato kada se na teren vraća centar Mege

Košarkaši Mege neočekivano lako su se plasirali u polufinale plej-ofa ABA lige pošto su u dva meča ubedeljivo savladali...

POVEZANE OBJAVE