Obradović nakon pobede: Evo šta je izjavio trener Partizana

Košarkaši Partizana savladali su na svom parketu ekipu Cedevita Olimpije rezultatom 110:102, u okviru 21. kola ABA lige.

Nakon pobede svoje utiske izneo je trener Partizana, Željko Obradović.

– Počeo bih od tog rezultata. Igrala se prilično ofanzivna košarka. Prvo poluvreme veoma dobro napadački, sa izuzetnim porotokom lopte, a onda u drugom poluvremenu, kad smo počeli da neigramo na taj način, tad smo i ušli u problem na utakmici. Sve u svemu, utakmica protiv tima koji je takođe bio raspoložen napadački. Važna pobeda, idemo dalje. Hvala svima koji su bili tu večeras da pomognu ekipi, rekao je Obradović.

O povređenim igračima trofejni trener je rekao.

– Na sreću, Ognjen nema ništa ozbiljno. Preporuka je bila do odmori ova dva, tri dana. Nadamo se da će početi već sutra sa individualnim treningom, mada je sutra slobodan dan za ekipu, a takođe i Naneli, oseća se mnogo bolje. On je vukao tu povredu ramena još od finalne utakmice u Kupu. I Tristan ima mali problem sa kolenom, ali nadam se da ću u utorak imati svih 15 igrača na treningu. Bilo bi lepo, jasan je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE