Iz Novog Beograda pred Radnički poručuju: Odlična provera pred nastavak LŠ

Vaterpolisti Novog Beograda u drugom kolu Superlige Srbije u Grupi za plasman od prvog do šestog mesta dočekuju Radnički iz Kragujevca. Duel sa Kragujevčanima na programu je u utorak na bazenu Sportskog centra “11. april” sa početkom u 19 časova i 45 minuta.

Novobeograđani su u prošlom kolu bez problema nadigrali novobeogradske Vukove sa 19:5 dok je Radnički bio bolji od ekipe Šapca sa 10:6.

Biće najvažnije da od početka utakmice pronađemo naš ritam i da se isključivo fokusiramo na našu igru, kaže grčki reprezentativac u redovima Novog Beograda Angelos Vlahopulosi dodaje:

Veliki broj igrača našeg tima bio je dugo odsutan iz ekipe zbog obaveza prema nacionalnim timovima. Praktično tri meseca nismo bili zajedno i sada je neophodno da sve misli i potpunu našu koncentraciju usmerimo na uspehe Novog Beograda.

Vlahopulos je konstatovao da će biti potrebno malo vremena da ekipa dostigne pravu formu, a za narednog rivala ima veliko poštovanje:

Radnički je dobar protivnik. Veoma su agresivni, to je nov tim, ali igraju veoma dobro. Neće biti nimalo lako i zato moramo dobro da se pripremimo za taj duel i mentalno i fizički. Ujedno taj meč će nam biti i odlična provera za nastavak takmičenja u Ligi šampiona i utakmicu protiv Jadrana iz Splita, zaključio je Vlahopulos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BOMBA IZ ITALIJE: Antonio Konte ima novi klub!

Antonio Konte je u, još uvek aktuelnoj sezoni, bo bez angažmana, pošto se rastao sa totenhemom krajem prethodne sezone. Italijan...

POVEZANE OBJAVE