OVDE SI UVEK NA DOBITKU: Odigraj tiket preko OVE APLIKACIJE i ne brini za njegov status!

Kladi se preko aplikacije i budi uvek na dobitku!

Mislite da ponedeljak nije dan za fudbal? Varate se, jer ako se kladite u Meridianu – svaki dan je dan rezervisan za dobitke!

Ukoliko odigrate tiket preko meridianbet.rs aplikacije, nikako ne možete biti na gubitku, jer čak i ako „padnete“ – čeka vas 5% bonusa!

Sportska kladionica Meridian rešila je da časti sve ljubitelje online klađenja i zato – ukoliko danas odigrate tiket preko aplikacije, već možete da počnete da slavite! Na OVOM LINKU možete instalirati aplikaciju, a onda se prepustiti uživanju!

Odigrajte tiket sa minimalnom uplatom od 100 dinara, minimalnim brojem parova – četiri i minimalnom kvotom po paru – 1.35 i ne brinite za njegov status, jer čak i ako ne bude dobitan – tu je 5% bonusa na ulog.

I zato evo nekih predloga za klađenje:

Šefild – Arsenal 16  1.18,

Inter – Đenova 1.25  13,

Osasuna – Alaves 2.38  3.40,

A, ukoliko još uvek nemate nalog u Meridianu – ne brinite, imamo rešenje za to. Kreirajte svoj nalog OVDE, verifikujte i to je to – na vaš račun onda stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE Od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNA KONFERENCIJA: Predsednik Partizana se obraća novinarima

Košarkaški klub Partizan obavestio je medije da će se prednik kluba Ostoja Mijailović obratiti medijima danas od 15 časova. U...

POVEZANE OBJAVE