Samardžić govorio Nemcima o izboru reprezentacije: Neki su me kritikovali

Srpski reprezentativac i fudbaler Udinezea Lazar Samardžić bio je deo kampanje “You Got This” nemačkog proizvođača sportske opreme Adidasa, a ovom prilikom govorio je i o svom izboru reprezentacije.

Ovaj 21-godišnji fudbaler bio je jedno od najprijatnijih iznenađenja u Seriji A prethodne sezone, pa se postavljalo pitanje da li će igrati za naš nacionalni tim ili za Nemačku, gde je rođen i za čije mlađe selekcije je već nastupao.

On je istakao da ovaj proces nije bio jednostavan.

Debi za Srbiju bih pre opisao kao uzbuđenje nego kao pritisak. Bio je to veliki i poseban korak u mojoj karijeri. Neki ljudi su me kritikovali zbog izbora, ali to me motiviše više nego ikad da im dokažem da nisu u pravu i čini da postajem sve bolji, rekao je Samardžić.

Samaržić se u poslednja dva prelazna roka povezivao sa najvećim italijanskim klubovima, pre svega Interom, Napolijem i Juventusom, ali je i dalje u Udinezeu, iako je letos već bio praktično viđen na Đuzepe Meaci, a ove zime na stadionu “Dijego Armando Maradona”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ONI SU SE VEĆ PLASIRALI: LŠ u novom formatu, mogu li večiti do elite?

Srpski fudbal neće u predstojećoj sezoni imati direktnog predstavnika u Ligi šampiona. Crvena zvezda kao izvesni prvak ićiće u plej-of...

POVEZANE OBJAVE