FSS U AKCIJI: Važna poseta, traje borba za igrača Bajerna da obuče dres Orlova!

Fudbaleri Srbije krajem marta igraju dva prijateljska meča.

Susrešće se sa Rusijom i Kiprom u sklopu priprema za EP u Nemačkoj.

Delegacija FSS bila je tamo, ali u važnoj poseti. Direktor nacionalnog tima Stevan Stojanović, boravio je u Minhenu i razgovarao sa roditeljima Aleksandra Pavlovića, u pokušaju da zaigra za Srbiju.

Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem, odnosno njegovim roditeljima već nekoliko meseci. Intezivno smo razgovarali i, kada su obaveze obe strane to dozvolile, dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo da se Aleksandru i njegovim roditeljima zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje „A” reprezentacije Srbije da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji naše zemlje. I nema sumnje da ga mi tu vidimo i plan je bio da bude pozvan sada u martu. Kako nam je rečeno, Aleksandar ne želi da donese odluku u ovom momentu, odnosno ne do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Apsolutno imamo razumevanje i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije, rekao je on za sajt FSS.

Pavlović je nedavno ostvario prvenac za Bajern u Bundesligi. Odigrao je 12 utakmica u šampionatu Nemačke ove sezone, a ukupno 16 u svim takmičenjima. Igrao je za selekciju Nemačke do 20 godina, ali ne još za seniorski tim.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE