Ovo je bilo nisko: Alegri teško ponizio mladića od 18 godina

Juventus je za vikend u Napulju poražen rezultatom 2:1, a opet se u središtu pažnje se našao trener torinskog kluba Masimiliano Alegri.

Alegri je ponizio 18-godišnjeg dečaka po imenu Džozef Nonge Boende. Mladi Belgijanac dobio je priliku igrati u derbiju Napolija i Juventusa, ali je na kraju postao tragičar.

Nonge Boende zamenio je Fabija Miretija u 76. minuti susreta, te je postao tragičar jer je desetak minuta kasnije skrivio penal nakon kojeg je Napoli došao do pobede.

Međutim, ono što mu je napravio trener Masimiliano Alegri mladi igrač nikad neće zaboraviti. Odmah nakon što je izveden kazneni udarac Alegri ga je odlučio izvesti iz igre.

Odlučio je trener ‘Stare dame’ da mu Nonge Boende više ne može pomoći. Uveo je iskusnog Danila, ali već je bilo prekasno da se bilo šta napravi i Juventus je upisao poraz u Napulju.

Za mladića iz Belgije ova noć neće proći dobro. Vlastiti trener ga je ponizio pred krcatim stadionom i definitivno će mu sve vrlo teško pasti.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠEN MARATON: Kenijci najbolji u Beogradu

Danas je u prestonici Srbije održan 37. Beogradski maraton. U muškoj konkurenciji slavio je Kenijac Gilbert Čumba. Na cilj je...

POVEZANE OBJAVE