VEČE ZA PRAVE ŠAMPIONE: Kladi se na „elitu“ i zaradi dodatni bonus – samo u Meridianu!

Fudbalski fanatici dobro znaju da je utorak dan za Ligu šampiona, a ove večeri čeka nas pravi spektakl!

Liga šampiona se vraća na velika vrata i donosi nam dva vrlo interesantna duela, Bajern – Lacio i Real Sosijedad – PSŽ, dok nas narednog dana očekuju još dva meča: Mančester siti – Kopenhagen i Real Madrid – Lajpcig.

U to ime – sportska kladionica Meridian pripremila je idealne uslove za klađenje za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu. Tu su spektakularni pokloni, zanimljive ponude i  zanimljivi izazovi koji te mogu odvesti u carstvo bonusa za online klađenje!

Za početak, ono što je potrebno da uradiš jeste da se registruješ na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, a tom prilikom dobijaš fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 DINARA I to POTPUNO BESPLATNO!

A, onda… Istraži ponudu u Meridianu, jer te čekaju NAJVEĆE KVOTE i široka ponuda za fudbal. Iz tog razloga, donosimo nekoliko predloga za klađenje:

Bajern – Lacio, kec 1.30

Real Sosijedad – PSŽ, kec 2.60

Mančester siti – Kopenhagen, kec 1.15

Real Madrid – Lajpcig, kec 1.55

I to nije sve – u Meridianu te čeka i „Liga šampionskih bonusa“, tako da su dobici zagarantovani! Uplati depozit, odigraj tiket koji sadrži mečeve Lige šampiona i u igri si za 1.000 dinara bonusa! Sve detalje promocije saznaj OVDE, odigraj tiket i uživaj u šampionskoj večeri!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA LIGA: MVP kandidat Šaj briljirao, Oklahoma nadomak pobede u seriji (VIDEO)

Košarkaši Oklahome nastavili su sa odličnim partijama i u postsezoni NBA lige. Večeras su poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE