“Zastupaću ideju da Zvezda i Partizan najviše dobiju novca od ulaska Dubaija u ABA ligu”

Na biznis forumu koji se održava na Kopaoniku učešće su uzeli i predsednici Partizana i Crvene zvezde – Ostoja Mijailović i Nebojša Čović.

Predsednik crno-belih je pričao aktuelnom trenutku u kojem se nalazi klub kao i o tome šta će da zastupa kod ulaska Dubaija u ABA ligu.

Da li su Partizan i Crvena zvezda državni klubovi? Mi smo udruženje građana. Vi imate FK Partizan gde tenkom ne možete da isterate upravu, gde nijedan navijač nije za njih, gde se karte ne kupuju…Mora da se zna kako se biraju skupštine, odbori, pa tek onda privatizacija. Jako bitna je tema TV prva. Zvezda i Partizana će ove sezone imati zajedno milion gledalaca u Areni, ali nemaju ništa od TV prava. Priča se da će Dubai igrati u ABA ligu, ja sam za Dubai. Ja ću da zastupam ideju da Zvezda i Partizan uzmu najviše novca od ulaska Dubaija u ABA ligu. Moraju da postoje zajednički inetersi. Nije ovo klub Ostoje Mijalovića, nego armije ljudi. Želelo bih da Parizan stalno pobeđuje Zvezdu, ali to se neće desiti. Idemo dalje. Košarka koja je neprofitabilnan sport, gledanija je od fudbala u Srbiji, rekoa je Mijailović.

On se podsetio na dane kada je došao u Partizan.

Došao sam zato što nije imao ko. Da je bilo malo bolje, veovratno ne bih nikada ušao u to. Imali smo dva sponzora, dug od 10.000.000. Jedna banka nam je blokirala račun, situacja bila komplikovana. Sve usput smo postavljali. Kada se podvuče crta, mi smo smo prihodovali od karata osam miliona. Kada su dovedeni Savić i Obradović, želeo sam da napravim ovakav Upravni odbor, Svi smo se okupili oko zajedničkog projekta, to su privrednici ljudi koji su partizanovci. Tu je bilo niz faktora, podrška države. Danas ne poklanjamo karte, zvali se su me legende Partizan i rekle da se vratim u Čačak, jer Partizan nije moj i da oni zaslužuju kartu. Izvadio sam novac i kupio im karte. Besplatnih karata nema. Zaista smo mnogo uradili, i drago mi je da ste vi prepoznali da je ovo prepoznli kao dobar model, rekao je predsednik Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Srbija na korak od novog predstavnika u ABA ligi posle “čuda”! (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine plasirali su se u finale ABA 2 lige pošto su uspeli da nadoknade zaostatak od čak 18...

POVEZANE OBJAVE