Anđušić: Moramo da prikažemo našu najbolju igru

Košarkaši Partizana igraće u petak od 20.30 časova u Milanu sa Olimpijom u 28. kolu Evrolige.

Svoja očekivanja pred duel u Milanu izneo je košarkaš Parziana Danilo Anđušić.

-Oni su veoma iskusna ekipa, ali još ne znamo u kojem će sastavu da nastupe jer su u poslednje vreme imali problema sa povredama. Ali bez obzira na to, oni su iskusni i kvalitetni igrači. Ove sezone igraju dosta promenljivo. Mislim da će da odigraju kvalitetno, pošto im je ova utakmica važna za priključak za ‘plej-of’. Uz to su i domaćini i moramo da prikažemo našu najbolju igru, da bismo uspeli da dodjemo do pobede, rekao je Anđušić na konferenciji za medije i dodao:

-Atmosfera je super, naravno da je bolje kada se pobeđuje. Sve je drugačije i pozitivnije i nadam se da ćemo da nastavimo u tom ritmu.

Anđušić je rekao da je njegovim igračima i njemu prijala pauza.

-Svima nam je prijala ova pauza, da se resetujemo da se vratimo motivisaniji. Promenilo se to što znamo da je svaka utakmica sada kao finale. I u ABA ligi i Evroligi, za drugo mesto, odnosno za plej-of. I iz tog razloga smo svi još više motivisaniji. Spremni smo, imamo kvalitet i znam da imamo i taj timski duh. I to je bitno za dobre rezultate i opet kažem, pozitivnije je posle važnih pobeda, nego kada se gubi. Nadam se da ćemo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Posle toga će sve da bude lakše.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NESTVARNA SERIJA BAJERA TRAJE: Bili na rubu poraza, Andrih iščupao bod u derbiju!(VIDEO)

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena i dalje su na putu da završe Bundesligu bez poraza. Večeras na svom terenu odigrali 2:2...

POVEZANE OBJAVE