ČEKA SE DEBI MLADIH NADA IZ ARSENALA I JUNAJTEDA: Srbija odmerava snage protiv Crne Gore

Kadetska selekcija Srbije, igrači do 16 godina odigraće sa domaćinom sutra prijateljski meč u Podgorici.

To će biti u sklopu priprema za kvalifikacije za šampionat Evrope.

Bojan Neziri je za ovaj meč pozvao i igrače koji su po majčinij liniji srpskog porekla, a FSS uspeo izdejstvovati da igraju za Orlove. To su Edvard Ibrović Flečer iz Mančester Junajteda i Luis Zečević Džon iz Arsenala.

Njih dvojica će tako upisati sutra debi za nacionalni tim.

Razgovori koje sam vodio prethodnih sedmica u vezi sa njihovim dolaskom na moje veliko zadovoljstvo uspešno su završeni. Hvala im na pokazanom patriotizmu, imali su izbor. Momci imaju sjajan potencijal i sigurno da ne bi bili u klubovima u kojima su da nije tako. Očekujemo da će se vrlo brzo prilagoditi i adaptirati na način rada u selekciji Srbije, a ovde će imati maksimalnu podršku svih relevantnih faktora. Njihova želja i opredeljenje ka dresu naše zemlje je nešto zbog čega možemo da budemo izuzetno ponosni. Na nama je da nastavimo ovim putem i ulažemo u budućnost srpskog reprezentativnog fudbala, rekao je ranije za sajt FSS direktor mlađih kategorija Nikola Lazetić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE