Koja je tvoja omiljena kombinacija brojeva?

Ako su popularne igre sa brojevima vaš prvi izbor, pripremili smo vam sjajnu vest. U Meridianu je u toku neodoljiva promocija u kojoj vam se pruža mogućnost da zgrabite deo nagradnog fonda od čak 50.000 DINARA!

Pitate se šta je potrebno da uradite? Uživajte u hit igri WIN&GO, složite savršenu kombinaciju brojeva i osvojićete moćan bonus.

Kad god uložite 1.000 ili više dinara igrajući sjajnu igru sa brojevima postajete učesnik promocije. Akcija je podeljena na nekoliko nedeljnih faza, a pobednik svake nedelje osvaja 5.000 DINARA. Pobednik je onaj igrač koji tokom jedne faze odigra najviše tiketa.

Nedeljni presek se obljavljuje svakog četvrtka. Ne propustite šansu, pridružite se i preuzmite svoje nagrade!

REGISTRUJTE SE na MESTU NAJBOLJE ZABAVE, a par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš korisnički nalog stiže 4.000 DINARA BONUSA koje možete iskoristiti za slot igre i sportske tikete.

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE