NOVO ISKLJUČENJE ZA SRBINA: Jović temperamentan u pobedi, reagovao Spolstra

Košarkaši Majamija savladali su prošle noći Detroit 118:110.

Uspeli su da izađu na kraj sa jednim od najlošijih timova lige. U tom meču trijumfu je doprineo i Nikola Jović sa 8 poena, 4 skoka i 2 asistencije.Ipak, isključen je ubrzo nakon duela sa Ajzeom Stjuartom.

Na celu situaciju je potom tokom konferencije za medije reagovao trener Erik Spolstra:

Sigurno neću da ‘razbijam’ ovo što radi. Mi volimo strast, volimo takmičarski duh, volimo kada se momci tome prepuste. Mislim, video sam mnogo ljudi koje odgurnu loptu od sebe posle neke sudijske odluke, on čak nije ni bio previše uzbuđen zbog te situacije, a dobio je tehničku grešku. Kod one druge… Imao je jednu kratku emocionalnu reakciju. Pa, to svi imaju, i veliki igrači, takođe. Da li će to biti momenat iz kog nešto može da se nauči? Da, ali meni se sviđa kako je taj momak pun entuzijazma o takmičenju. Sviđa mi se koliko mu sve ti znači. I on sa tim sazreva. A kada ste zreliji, onda i vaša ličnost dolazi sve više do izražaja. To je dobra stvar, rekao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U BORBI ZA ABA LIGU: Vojvodina bi da nadoknadi -18, trener saopštio loše vesti pred revanš

Košarkaši Vojvodine ubedljivo su poraženi u prvom meču polufinala ABA 2 lige od Podgorice 98:80. Moraju da nadoknade veliki minus...

POVEZANE OBJAVE