Obradović o novom ugorovru i povređenim igračima

Košarkaši Partizana u okviru 28. kola Evrolige igraju u Milanu protiv Olimpije. Meč je na programu u petak od 20 časova i 30 minuta.

Trener crno-belih Željko Obradović ima probleme oko sastava za taj meč.

– Imamo problem u smislu da Jaramaz nije sposoban da trenira sa ekipom, oseća i dalje probleme zbog te koju je imao na finalu Kupa, ali pokušava da radi. Naneli je takođe rovit. Što se tiče njih dvojice, a uopšte i tima, sutra ćemo odrediti posle treninga ko će igrati. Odnos onoga što budemo videli na treningu će odlučiti ko će da igra .

Trofejni trener je dobio pitanje oko produžetka saradnje sa crno-belima:

Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština svega. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, posle 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio posle sedam godina, takođe sam uzeo slobodnu godinu. Ne verujem da ću posle Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana, kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme ispred nas će pokazati, jasan je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NASTAVLJA USPEŠNU LOZU: Srpska stonoteniserka nakon senzacije na korak od Olimpijskih igara!

Srpska stonoteniserka Izabela Lupulesku nalazi se na korak od plasmana na Olimpijske igre koje će se ove godine održati...

POVEZANE OBJAVE