Sferopulos jasan: Znamo da su tim za F4, ali borićemo se

U okviru 28. kola Evrolige, košarkaši Crvene zvezde kao gosti igraju protiv Monaka.

Meč je na programu sutra od 19 časova, a svoja očekivanja pred sutrašnji meč izneo je trener Zvezde, Janis Sferopulos.

-Veoma su atletičan tim, moramo iskontrolisati njihovu energiju, jer upravo iz toga dolaze prednosti. Taktički, moramo da odigramo dobru odbranu, da pokušamo naškoditi njihovom napadu. Napadački je potrebno da vidimo koji je najbolji način da ih se napadne, da iskoristimo svaku priliku koja nam se ukaže i da pronađemo put strpljivom igrom. Znamo da su tim za Fajnal-for, ali borićemo se za naše šanse, rekao je Sferopulos.

Najbolji košarkaš Monaka Majk Džejms ima šansu da obori rekord Evrolige po broju postignutih poena.

-Kao trener uvek poštujem sve igrače, posebno kada su talentovani i na visokom nivou sve ove godine. Majk Džejms ima veliko poštovanje s moje strane, jedan je od najboljih ikada u Evropi. Sećam se kada je počeo svoju karijeru u Grčkoj u mom bivšem timu, Kolososu. U karijeri je igrao za sjajne timove. Ima moje veliko poštovanje i želim mu mnogo sreće.

O izostancima Miloša Teodosića i Nikole Topića trener crveno-belih je rekao.

-Teško je igrati bez plejmejkera. Miloš Teodosić i Nikola Topić nisu tu. Imamo samo Jaga dos Santosa. Adam Hanga mu pomaže, ali nije lako igrati bez njih. Pojedini timovi teško igraju bez jednog plejmejkera, nama nedostaju dvojica. Posedujemo tim koji je u stanju da se bori, jasan je trener Zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE