Efes “iskalio bes” na Bajernu nakon poraza od Partizana, uzalud fantastični Lučić (VIDEO)

Košarkaši Anadolu Efesa ubedljivo su na svom parketu savladali minhenski Bajern sa 109-86 u 28. kolu Evrolige.

Na taj način su se vratili pobedničkom ritmu u bitnim utakmicama nakon poraza od Fenera u finalu tamošnjeg Kupa i od Partizana u nastavku Evrolige nakon reprezentativne pauze.

Nije izgledalo da će krajnji rezultat biti ovakav, pošto je Bajern vodio većim delom prvog poluvremena, a u prvoj deonici stekao i 9 poena prednosti. Ipak, na poluvremenu je gubio sa 53-49, da bi domaćin serijom od 6-0 nakon povratka na parket dostigao i prvu dvocifrenu prednost, koja je već krajem trećeg dela iznosila krajnjih +23, iako je Efes imao i 28 poena razlike u jednom trenutku poslednje četvrtine.

Šejn Larkin je predvodio tim do pobede sa 28 poena, 3 skoka i 4 asistencije, dok je Vil Klajburn postigao 21 poen, uz 2 skoka i 3 završna dodavanja.

U Bajernu se uzalud istakao srpski reprezentativac Vladimir Lučić sa 18 poena, 3 skoka i 4 asistencije, a od njega je za jedan poen bio efikasniji samo Karsen Edvards.

Efes se nalazi na 12. poziciji, jednoj ispred današnjeg rivala sa kojim se na ovaj način izjednačio sa skorom 12/16.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Košarkaš Studentskog centra prijavljen za NBA draft!

Mladi košarkaš Studentskog centra Luka Bogavac prijavio se za ovogodišnji NBA draft, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović. https://www.sportskacentrala.com/2024/04/28/jos-jedan-igrac-mege-se-prijavio-za-nba-draft/?swcfpc=1 Bogavac...

POVEZANE OBJAVE