EVROPSKI FUDBAL – SVETSKE KVOTE: Odigraj tiket koji ti može doneti milione!

Vreme je za fudbalski tiket!

Prethodna dva dana uživali smo u mečevima Lige šampiona, a ništa manje uzbudljivo neće biti ni večeras kada nas očekuje mnogo utakmica Lige Evrope i Lige konferencija.

Ovo je definitivno još jedno fudbalsko veče, a vrlo lako može biti za pamćenje, jer baš večeras možete zaraditi MILIONE!

Kako? Tako što ćete okušati svoju sreću u Meridianu, mada moramo priznati da je potrebno i malo poznavanja evropskog fudbala. Ako ste se pronašli u ovoj rečenici – na pravom ste mestu!

Za početak, jedna važna informacija: ukoliko želite da se kladite – registrujte se OVDEjer odmah nakon kreiranja naloga na vaš račun stiže fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE u iznosu od 4.000 dinara i to POTPUNO BESPLATNO!

A, onda… Donosimo vam nekoliko predloga za klađenje, jer su ovo zaista utakmice koje se moraju naći na vašem tiketu:

Marsej – Viljareal 1.82 4.30,

Roma – Brajton 2.15 3.40,

Frajburg – Vest Hem 2.70 2.70,

Ajaks – Aston Vila 4.60 1.70,

Dinamo – PAOK 2.30 3.40,

Kompletnu ponudu za večerašnji program možete pogledati OVDE, izbor igara je zaista širok, tako da možete dodatno “začiniti” svoj tiket.

Ne propustite priliku da odigrate tiket koji vam može doneti pravo bogatstvo – kladite se u Meridianu!

SVET KLAĐENJA NA DOHVAT RUKE: Vreme je dragoceno, a kako ga ne biste gubili i kako biste uvek mogli da se priključite zabavi u Meridianu – instalirajte Meridian aplikaciju u samo par klikova i uživajte u online klađenju! Bilo da koristite android, huawei ili iOS uređaj – OVDE vas čeka aplikacija koju morate imati!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Lazetić zadovoljan nakon pobede: To je za moje igrače velika stvar

Fudbaleri TSC-a pobedili su Partizan rezultatom 2:1 u okvikru 32. kola Superlige Srbije u Humskoj Nakon pobede svoje viđenje utakmice rekao je trener...

POVEZANE OBJAVE