Đoković govorio o nastupu na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković vratio se na Indijan Vels nakon pet godina, a ovo mu je jedan od omiljenih turnira koji je osvajao četiri puta i na kom je igrao svoje prvo maters finale 2007. godine, kada je u finalu poražen od Nadala.

Ove godine se igraju i Olimpijske igre u Parizu, koje su jedino što fali srpskom teniseru u karijeri, pošto ima samo osvojenu jednu bronzanu medalju sa svojih prvih Igara u Pekingu.

Sada je na pres konferenciji goovrio o mogućnosti da igra i na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu, koje će biti održane 2028. godine.

Sve je u kartama. Samo je pitanje koliko mi je karata ostalo u ruci. Daleko su te Olimpijske igre, ali uzbuđen sam pri samoj pomisli da bih mogao da igram. Voleo bih, ali kao što znamo, Igre dolaze svake četiri godine, tako da… Ne mogu baš da garantujem. Idem godinu po godinu. Videćemo kako će me telo poslužiti. Koliko bude strasti i posvećenosti u meni da radim ono što sam radio celog života svakog dana. Sve to postaje teže i teže, rekao je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Uspavanka na derbiju u Torinu i podela bodova (VIDEO)

Fudbaleri Milana i Juventusa igrali su bez golova u derbi susretu 34. kola Serije A. Borba za titulu je...

POVEZANE OBJAVE