NAKON SUSRETA NAJBOLJIH: Novak govorio o poznanstvu sa Jokićem

Novak Đoković se nakon pet godina vratio na Indijan Vels, turnir na kom je trofej podizao mnogo puta, ali iz raznoraznih razloga nije na istom nastupao od 2019. godine.

U međuvremenu je iskoristio priliku i da bodri zemljaka Nikolu Jokića, najuspešnijeg košarkaša današnjice, koji je predvodio svoj Denver do pobede nad Lejkersima u Los Anđelesu i tako upropastio jubilej Lebrona Džejmsa.

O poznanstvu sa ništa manje uspešnim sunarodnikom nego što je i on sam, Novak je govorio za ruski Jutjub kanal “Prednost”.

Prijatelji smo. Ne znam baš da li smo toliko bliski, jer se ne viđamo često, ali presrećan sam zbog njega. Pratim ga. Najbolji je NBA igrač u poslednje tri godine, osvojio je prvu titulu sa Denverom, tako da naravno da sve gledam, rekao je najbolji teniser sveta, koji se prisetio i doživljaja sa utakmice kojoj je prisustvovao.

U kontaktu smo. Bio sam uzbuđen što ga gledam protiv Lejkersa. Ali i što sam video kako Lebron piše istoriju sporta. To je neverovatno, oni su fantastični sportisti. Videti nekoga kao što je Nikola Jokić, ko je došao iz male zemlje Srbije, da je najbolji na svetu, fenomenalno je. Podržavamo i uvek smo tu jedan za drugog, otkrio je Đoković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Još jedan igrač Mege se prijavio za NBA draft

Nakon Nikole Đurišića, Andrije Jelavića i Bogoljuba Markovića, još jedan igrač Mege prijavio se za učešće na ovogodišnjem NBA...

POVEZANE OBJAVE