EKIPA PARTIZANA STIGLA NA MARAKANU: Duljaj izneo očekivanja i otkrio da li će igrati Marković i Saldanja!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaće se danas od 17 časova u 172. prvenstvenom Večitom derbiju, koji će biti odigran u sklopu 24. kola Superlige i odlučivaće o lideru na tabeli.

Ekipa Partizana stigla je na stadion “Rajko Mitić” nešto manje od sat i po pre početka utakmice, a svoje utiske je u izjavi za TV “Arenasport” izneo trener crno-belih Igor Duljaj.

Nisam razmišljao ništa posebno, samo kako ćemo da dođemo do stadiona. Kada počne utakmica i glava počne da radi. Za sada sam opušten, kao i cela ekipa. Ovo je još jedna utakmica u nizu, ne odlučuje prvenstvo. Ima još mnogo toga da se odradi i mnogo utakmica je ispred nas. Ono što je važno je da postoje svi preduslovi pored vremena, ambijenta i dobrog terena da i Crvena zvezda i Partizan prikažu dobru takmičarsku utakmicu i da navijači odu zadovoljni sa stadiona, rekao je Dulaj po dolasku na stadion Crvene zvezde.

On je otkrio da će u najvažnijoj utakmici zaigrati i Saldanja i Svetozar Marković, koji su bili upitni zbog povreda.

On je juče odradio trening. Izdržao je, trening nije bio jak, ali mislim da će uspeti da odradi 90 minuta, kao i Saldanja. Sastav je poznat, i Saldanja i Sveta Marković će biti u prvih 11, nedvosmisleno je poručio trener Partizana, koji je svestan kakav ga izazov čeka:

Mi ćemo se truditi, ali ne zaboravite da igramo protiv ekipe koja je poslednjih šest godina šampion Srbije, proteklih godina su mnogo učinili, igrali su Ligu šampiona i evropske utakmice. Daleko od toga da tražim alibi, ovo je još jedna utakmica, kao što sam već rekao, istakao je Duljaj.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SENZACIJA: Brozović se vraća u evropski fudbal i to u velikana koji se želi vratiti na stare staze slave?!

Marcelo Brozović bi nakon samo jedne sezone u Saudijskoj Arabiji mogao vratiti na Stari kontinent i to u klub...

POVEZANE OBJAVE