FUDBALSKA GROZNICA U MERIDIANU: Preuzmi bonus i prepiši tiket za dobitak!

Vreme je za najvažniju sporednu stvar na svetu!

Uživali smo ove nedelje u spektaklu Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, ali ništa manje uzbuđenja neće biti ni tokom vikenda, jer nas čekaju utakmice TOP LIGA.

Serija A, Premijer liga, Bundesliga, Liga 1, LaLiga, ali i „večiti derbi“ u okviru Super lige Srbije – sve na jednom mestu. Verujemo da ste do sada navikli da vas na meridianbet.rs čeka najbolje ponuda za online klađenje, vrhunske kvote i nestvarni bonusi.

Za sve ljubitelje fudbala, sportska kladionica Meridian donosi sjajne vesti – prilikom registracije dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 DINARA i to POTPUNO BESPLATNO!

Nije potrebno da deponujete svoj novac, dovoljno je da kreirate i verifikujete nalog i – to je to. Na vaš račun stiže bonus, koji možete iskoristiti na slot igre i sportsko klađenje, a iz tog razloga vam donosimo nekoliko predloga, odnosno utakmica koje se moraju naći na vašem tiketu:

Crvena zvezda – Partizan 1.57 6.40,

Valensija – Hetafe 2.00 4.40,

Mančester junajted – Everton 1.90 4.10,

Liverpul – Mančester siti 2.95  2.25,

Fiorentina – Roma 2.60 2.85,

Kompletnu ponudu za klađenje možete pogledati OVDE i uveriti se da Meridian donosi NAJVEĆE KVOTE koje možete pronaći.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLETI VISOKO I OSVAJAJ FREEBETOVE SVAKOG DANA!

Uz popularnu igru Super Heli u Meridianu te čekaju freebetovi svakodnevno sve do kraja aprila. Ako ste fanovi atipičnih igara,...

POVEZANE OBJAVE